Adisga exposa un mural al Consistori
El mural s'ha penjat a la primera planta de l'Ajuntament.

L’associació ADISGA, l’escola d’educació especial Maria Felip i l’Associació Artenea han cedit a l’Ajuntament de Gavà un quadre elaborat pels nois i noies dels centres. Es tracta del “Mural Asociativo”, un oli sobre tela de 200×145 cm que romandrà exposat a la 1a planta del consistori i on hi han participat un total de 25 persones.

El president d’Adisga, Pedro Manuel Corvillo, explica que “amb aquest projecte volem mostrar les capacitats artístiques de les persones amb discapacitat intel·lectual a través d’un treball comunitari el resultat del qual restarà exposat en aquest espai tant important”. Segons Corvillo “amb aquesta donció volen agrair l’escalf i suport que la ciutat i el consistori ens han mostrat sempre en les diferents activitats i que fem”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez es va mostrar “feliç de poder rebre aquest obsequi tot precisant que “la pintura esdevé un valuós vehicle sense barreres que permet expressar sentiments i canalitzar emocions” i que el fet de poder penjar aquesta obra d’art en un lloc destacat, com és la primera planta de l’Ajuntament és un honor i un orgull. Sánchez també ha animat als usuaris i usuàries a “seguir conreant l’arti a “no deixar de titar endavant activitats i iniciatives

El projecte ha comptat amb la col·laboració d’Artenea, una associació sense ànim de lucre, constituïda l’any 2009 i que desenvolupa la seva activitat a Barcelona. El seu objectiu és contribuir a una millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’Art-Teràpia i les Teràpies Alternatives.