Adisga-Torneig-Futbol
Cinquè Torneig d'Adisga

Adisga va organitzar aquest dissabte el cinquè Torneig de Futbol, una cita esportiva on els equips formats per Caviga, Tots Som Samboians, Adjam, Escola Maria Felip, la Fundació Esportiva Cornellà i Adisga van gaudir d’una jornada d’esport inclusiu, on cada equip comptava amb integrants d’aquestes associacions i joves jugadors del Futbol Sala Castelldefels.

El President d’Adisga, Pedro Manuel Corvillo va destacar que “aquest cinquè Torneig és una mostra d’inclusió. És la primera vegada que tenim sis equips participants i espero que l’any vinent sigui encara millor i comptem amb el suport de la gent de Gavà, perquè els i les participants se senten molt important, com si juguéssim a la primera divisió”.

La coordinadora pedagògica d’Adisga, Elisabeth Sánchez, va valorar l’actual moment de la inclusió a Gavà “crec que hem fet passos importants, el Pla d’Inclusió de l’Ajuntament ens dota de noves eines per cobrir les necessitats tant en discapacitat intel·lectual com a nivell educatiu, en capacitat física i sensorial. Per tot això crec que ara mateix estem en un punt on comença una bona línia per treballar una inclusió real.”

El torneig es va allargar fins l’hora de dinar i va acabar amb el lliurament de premis per part de diferents representants municipals i membres de les candidatures de les properes municipals.