Rodalies
Els trens acaben o inicien recorregut a Sants (Imatge: http://rodalies.gencat.cat/)

El dissabte 29 i el diumenge 30 d’agost hi haurà importants afectacions a la línia de Rodalies R2 Sud, que és la que passa per Gavà. Durant aquest cap de setmana, a l’estació de Barcelona Sants es tancarà la circulació de trens pel túnel de Passeig de Gràcia, pel que tan sols quedarà operatiu el túnel de Plaça de Catalunya.

Per aquest motiu, els trens de la línia R2 Sud tindran origen o destinació invariablement l’estació de Barcelona Sants. Rodalies recorda que els passatgers de Passeig de Gràcia poden desplaçar-se amb les línies L3 o L5 del Metro, mentre que els de Barcelona Estació de França disposen de la línia L4.

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar els transbordaments a les estacions de Metro. A més, cal destacar que aquestes actuacions de millora poden comportar canvis en les vies d’estacionament dels serveis de Rodalies de Catalunya tant a Barcelona Sants com també a l’estació d’El Clot-Aragó. Per aquest motiu, Adif i Renfe intensificaran la informació als clients a través de megafonia, pantalles i tele-indicadors a les estacions.

El motiu del tancament del túnel de Passeig de Gràcia són les obres de re-configuració de les vies de l’estació de Barcelona Sants. Aquestes obres afecten a totes les línies de Rodalies de Catalunya i també han provocat altres afectacions en els dos darrers caps de setmana.

Tota la informació sobre aquestes afectacions es poden consultar aquí. A més, també es pot trucar al telèfon d’informació 900 41 00 41. També es pot consultar la informació a les apps Rodalies de Catalunya, Cercanías Renfe, i Adif en el teu mòbil, així com a les xarxes socials de @rodalies i de @adif_es.