Afectacions a Rodalies RENFE per obres a Sants
Afectacions a Rodalies RENFE per obres a Sants

Derivat de les obres executades per Adif a l’estació de Sants (4+4), els serveis de Rodalies de Catalunya es veuran afectats durant els dies 29, 30 i 31 de gener.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers. Les modificacions afectaran de la següent manera:

R2 sud (Barcelona Estació de França – Sant Vicenç de Calders per Vilanova i la Geltrú)

  •  Divendres: 2 trens per hora i sentit amb parada a totes les estacions i reforç en hora punta
  • Dissabte i diumenge: 2 trens per hora i sentit amb parada a totes les estacions

R2 nord (Aeroport – Maçanet – Massanes per Granollers Centre)

  • Durant els tres dies, els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de El Prat de Llobregat i es redueix la seva oferta habitual
  • Només el divendres, es redueix l’oferta habitual del tram Castelldefels-Granollers Centre.

Els viatgers amb origen o destinació l’Aeroport podran encaminar-se a Metro línia L9 Sud

Imagen_R2

Durant aquests tres dies, a més de les restriccions explicades, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habitual a l’estació de Barcelona Sants. Adif i Renfe intensificarà la informació per megafonia en aquesta estació.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicaran a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com pantalles i teleindicadors.  Els viatgers poden consultar els horaris als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya, Renfe Cercanías i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies i @adif_es).