Afectacions al trànsit a la C-245 per treballs d’asfaltat

L’Ajuntament de Gavà informa d’afectacions al trànsit rodat a la C-245 a finals d’aquesta setmana per treballs d’asfaltat. Així, es preveu que la carretera quedi tallada al pas de vehicles des de les 6 del matí, d’aquest divendres, 8 de juliol, fins a les 6 del matí del dilluns, 11 de juliol, en el tram comprès entre les rotondes de la Riera de Sant Llorenç fins a la situada a l’alçada del carrer d’Àngela Roca.

Durant aquest període, en la mesura del possible, es minitmizar la càrrega i descàrrega programada. Per als camions grans s’ampliarà la zona de càrrega i descàrrega al carrer de Fortià Casanovas. També es crearà una de nova a la Riera de Sant Llorenç abans de la intersecció amb la carretera. Per a furgonetes i petits camions es crea una nova zona de càrrega i descàrrega al carrer de Rius i Taulet. Podran utilitzar les zones indicades per als grans camions. Addicionalment, es permetrà l’accés a la carretera des de la rotonda de la Riera de Sant Llorenç per poder fer la càrrega i descàrrega al lateral de la Rambla
Vayreda.

Es podrà accedir al Lidl per la carretera a través de la rotonda de la Riera de Sant Llorenç i sortir en sentit Castelldefels. Malgrat això, es demana minimitzar aquestes circulacions que vindran condicionades pel desenvolupament dels treballs.

A més, durant la jornada d’avui, 4 de juliol, s’estan duent a terme feines de preparació del ferm que comporten també alguns talls a la circulació rodada en les confluències amb els carrers de Rius i Taulet, A. Rovira i Virgili, Moreres, Vilà i Vilà, Sarrià, Mas Sellarès i Víctor Balaguer.

BARRI CENTRE (excepte c. Salamanca i els trams de Rius i Taulet i Moreres costat mar ni
aparcament FFCC): L’ACCÉS haurà de fer-se pel c. Artur Costa i la SORTIDA per Rius i Taulet-Fascina de Moliner o Mare de Déu de la Mercè-c. Indústria

Els veïns i veïnes de la Barceloneta caldrà que accedeixin al barri des del carrer Indústria o per Mas Sellarés, des de la Riera de Sant Llorenç i l’accés als guals, es farà entrant per la rotonda de la Riera de Sant Llorenç i sortint en direcció Castelldefels.

Val a dir que, el proper diumenge, 10 de juliol, no serà possible l’accés als esmentats guals i des del consistori avisen que només es permetrà el pas per aquest tram als vehicles d’emergència.