Afectacions de trànsit

L’Ajuntament de Gavà informa, a través de les xarxes socials de diferents talls de carrers que provocaran algunes afectaccions de trànsit des d’avui i en els propers dies

Per obres en el clavegueram

Fins aquest dimarts, 30 de gener, a les 15  hores continua el tall del carrer Santa Teresa cantonada amb el carrer de  Sant Joan. Es garanteix l’accés als guals.

Per tasques manteniment de clavegueram

Aquest dilluns, 29 de gener, es fan talls puntuals al carrer Artur Costa, carrer Vila i Vilà (entre el  carrer Mare de Déu de la Mercè i la carretera Santa Creu de Calafell), carrer de les Moreres (entre el  carrer Artur Costa i la carretera Santa Creu de Calafell), carrer Antoni Rovira i Virgili (entre carrer Artur Costa i la carretera Santa Creu de Calafell) i carrer Rius i Taulet (entre carrer Artur Costa i la carretera Santa Creu de Calafell). Es garantirà l’accés als guals.

Per retirada enllumenat de Nadal

El dimarts, 30 de gener, de 10 a 14  hores, hi haurà talls puntuals i parcials de trànsit a l’avinguda Diagonal, costat baixada, des del carrer Santa Teresa fins al carrer Elisenda de Montcada.

Per descàrrega de material

  • El dimarts, 30 de gener, de 9:30 a 10:30 hores es tallarà del carrer del Centre, entre el carrer de Sant Nicasi i el carrer de Sant Isidre.
  • El divendres, 2 de febrer, de 9 a 11 hores es  tallarà del carrer de la Mare de Déu de la Mercè, entre el carrer Vila i Vilà i la rambla de Joaquim Vayreda.