Torna la fira d’atraccions per la Festa Major

Un dels elements que més gent atrau durant la Festa Major de Sant Pere, a Gavà, és la fira d’atraccions, que s’instal·la aquest dimarts a la nostra ciutat. Un any més, aquests entramat d’oci se situa al Rambla de Maria Casas, entre els carrer Mare de Deu de Bruguers i El Centre, la plaça de Batista i Roca i l’Avinguda Eramprunyà, entre el carrer Gaudí i plaça Catalunya. També queda tallat l’accés a la plaça de Batista i Roca pel carrer Viladecans.

Aquesta circumstància obliga a restringir la circulació del trànsit rodat fins l’1 de juliol a les 22 hores, data de desmuntatge, en aquestes vies i afecta el recorregut de les línies d’autobús que veuen anul·lada la parada que hi ha enfront del col·legi Sagrada Família, a la Rambla de Pompeu Fabra, per on no es pot passar. Els busos doncs, pugen per la Riera de Sant Llorenç i passen per l’avinguda de Joan XXIII i Pompeu Fabra.

Els usuaris del pàrquing de rotació i privat de la Plaça Batista Roca l’accés el tenen la Riera de Sant Llorenç i la sortida en direcció al carrer de Gaudí.