Aincat celebra 22 anys
La cinta es passa aquest dijous als cines de Barnasud.

La immobiliària Aincat compleix 22 anys i per aquest motiu s’ha rodat una pel·lícula on es relata la fundació i el creixement de l’agència al llarg d’aquestes dues darreres dècades.

L’empresa fundada el 1997 per José Borjas, pare dels tres germans que actualment la dirigeixen; Jose Manuel, Ricardo i Jordi ha donat feina, durant aquests anys, a més de 78 persones del sector immobiliari català. El film recopila curioses entrevistes a totes aquelles persones que han format part de l’empresa; fundador, família, socis, clients, proveïdors i constructores. A través d’anècdotes, inquietuds, curiositats i història, la pel·lícula vol reflectir el veritable esperit de la companyia.

Aincat ha experimentat un creixement del 24%, després de l’obertura d’una nova seu a Sant Boi de Llobregat, juntament amb les ja existents a Gavà, Viladecans i Cornellà.

Un dels propietaris actuals, Jordi Borjas, admet que el sector ha canviat molt en aquests últims 20 anys. “Abans es basava en la intermediació immobiliària, es venia tot a qualsevol preu”. No obstant això, “ara el negoci es basa en la representació i totes les nostres accions de màrqueting van en aquesta direcció”, explica.

Per tot això, Borjas avança que els reptes de futur se centren en “seguir creixent i expandint la marca, així com la fidelització dels clients”. Per assolir-ho, “estem en millora constant dels nostre serveis gràcies a la formació i buscant sempre la satisfacció del nostre client”.

La projecció de la cinta tindrà lloc aquests dijous, a partir de les 20 hores, en una de les sales als cinemes Cinesa del centre comercial Barnasud de Gavà.