Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà
El 15 de juny es constituirà el nou consitori muncipal

El Partit dels Socialistes de Catalunya, guanyador de les eleccions municipals, configurà un govern municipal amb més dones que homes.En el nou govern municipal repeteixen: l’alcaldessa Raquel Sánchez i els regidors: Jordi Tort, Rosa María Fernández, German Barrena, Gemma Badia, Èric Plaza, Ester Zamorano i José Manuel Vara Pindado. S’incoporen a les files socialistes: Julio Tenorio, Merè Campodarve i Alba Riba.

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà

La segona força política a Gavà és Esquerra Republicana de Catalunya. ERC incorpora a Miquel Roselló i Montserrat Arnau que junt a Albert Massana i Marta Jiménez Iborra configuren el grup republicà.

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de GavàCiutadans, amb 2 regidors, és la tercera força política a Gavà. Cs repeteix amb els regidors Miguel Ángel Ibáñez y Francisco Gavilán.

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de GavàPodemos s’estrena a l’Ajuntament de Gavà amb l’actual regidor del grup Gavà, Sí Se Puede: Miguel Herrera i la incorporació d’Estela Ortega Fernández.

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de GavàJunts per Gavà entra al Consistori Municipal amb el regidor Isidre Casas.

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de GavàEl Partit Popular estarà representat amb la regidora, Mónica Parés

Així serà el nou Ple Municipal de l'Ajuntament de Gavà