Ajornada la celebració de les Falles a Gavà

Les tradicionales Falles organitzades per la Casa de València de Gavà, que enguany estaven previstes per als dies 17, 18 i 19 d’abril, hauran d’esperar. Així ho va considerar l’entitat en conèixer que s’ajornaven a la Comunitat Valenciana i “es veia que tocaria igual, que aquesta situació es perllongaria i que s’hauria de deixar passar aquests dies”, explica Sergio Engli, el seu president.

Malgrat aquest contratemps provocat per l’estat d’alarma a causa del COVID-19, Engli explica que “la intenció és mantenir-la, tot està contractat i la despesa i l’organització ja estan fetes”. Quan la situació ho permeti, caldrà trobar una nova data. L’entitat ja ha estat en contacte amb l’Ajuntament per fer-ho i es va valorar la possibilitat de moure-les a mitjans del mes de maig, però es dona la circumstància que són moltes les entitats que també estan intentant reubicar les seves activitats. “Totes les entitats ens haurem de reunir per organitzar-nos entre nosaltres” afegeix Sergio Engli. A la ciutat del Túria, segurament es realitzaran al juliol.

Són molts els veïns i les veïnes de la ciutat que s’han posat en contacte amb la Casa de València per conèixer la situació de la festa. Les Falles de Gavà estan ben presents al calendari festiu de la ciutat, aquesta encara sense data serà la 32a edició.