Ajuda a la cavalcada 2022
Les persones interessades podran inscriure’s entre el 22 de novembre i el 3 de desembre

Com ja és usual en aquestes dates, l’Herald fa saber que “necessita voluntaris i voluntàries per acompanyar als Reis Mags d’Orient en la cavalcada de Reis del 5 de gener a Gavà”. Així doncs fa una crida a infants i joves per col·laborar en la cavalcada.

Els infants que tinguin entre 6 i 11 anys a 31 de desembre d’enguany, podran donar un cop de mà a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient acompanyant-los en les carrosses de la cavalcada del dia 5 de gener. Els nens i nenes que hi participin hauran d’anar acompanyats per una persona adulta, que haurà de fer el recorregut a peu de carrer. També es poden inscriure les persones majors de 16 anys.

Per a saber la resta de requisits per a participar podeu consultar els criteris de participació com a voluntari de la Cavalcada de Reis a través de la web de l’Ajuntament: www.gavaciutat.cat, o al Departament de Cultura trucant al 93 263 91 36 o correu cultura@gava.cat.

Les persones interessades podran inscriure’s fins el 26 de novembre a:

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gavà, en horari d’obertura de l’OAC: de dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 9 a 19 h.

A l’e-seu, la seu electrònica de l’Ajuntament de Gavà, per totes les persones físiques que disposin de signatura electrònica, a l’adreça electrònica https://eseu.gavaciutat.cat/full-registretelematic.