alba palacios

Aquest 8 de gener la jugadora del Club Handbol Gavà Alba Palacios Garcia s’ha proclamat campiona d’Espanya amb la selecció catalana infantil. Del 2 al 7 de gener, les ciutats de Blanes, Malgrat de Mar, Lloret de Mar i Calella van acollir l’edició 2024 del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA), cinc dies de competició dividida en campionat i copa. Les seleccions catalanes van aconseguir medalla en gairebé totes les categories del format campionat, tant masculines com femenines. En el cas de l’equip infantil femení, on va jugar l’Alba Palacios, la medalla va ser d’or, i és que Catalunya va quedar primera classificada, seguida de les seleccions de Galícia i Navarra. Les catalanes van superar primer a la selecció de Castella la Manxa (22-18), després a la de Navarra (27-17) i, finalment, a la gallega per 25 a 18, amb 2 gols de l’Alba.

alba palacios

La gavanenca va celebrar l’èxit amb les seves companyes a la pista blava de Blanes, que va ser l’escenari principal de tot el CESA 2024 i de la cerimònia de cloenda, amb el protocol·lari lliurament de medalles i trofeus als millors equips del campionat.

Una altra jugadora del CH Gavà, Paula Plana, ha participat també en el Campionat d’Espanya, quedant quarta amb la selecció catalana juvenil femenina.