Albert Massana alcaldable ERC 2019
Albert Massana, cap de llista d'ERC per a les eleccions municipals de 2019

Albert Massana i Gràcia, dies després de la seva elecció com alcaldable d’ERC per als comicis de 2019, va explicar als mitjans municipals que “presentarem una candidatura oberta amb altres espais ideològics. Creiem que ha de ser un mirall del que és la societat gavanenca. Per tant, tothom està convidat sempre i quan segueixi i estigui d’acord amb el model de ciutat que volem”. Un model de ciutat “molt definit i sobretot de progrés social i enfocat en els serveis socials”.

L’elecció de Massana per unanimitat dels militants de la Secció Local d’ERC és “el tret de sortida” de la confecció d’una llista que “estarà ultimada a finals d’any o cap la primavera”. En aquests moments hi ha un procés en què “estem parlant amb entitats socials, esportives, associacions de veïns, nous talents, gent jove…”

Sobre la pressió que està reben ERC per confeccionar, a diferents municipis com Barcelona o Gavà, una llista que aglutini totes les forces independentistes, Massana es mostra contundent: “ERC Gavà té una llista que està oberta a tothom que vulgui entrar tant de caire social com de caire sobiranista. Per tant, creiem que som nosaltres la llista unitària i que ja existeix en aquests moments i a més a més és la que té més força”.