L'alcaldable Albert Massana de campanya al passeig Maragall
L'alcaldable Albert Massana de campanya al passeig Maragall

El programa electoral d’ERC recull diferents propostes encaminades a protegir els espais naturals de la ciutat, com va explicar l’alcaldable de la formació Albert Massana

ERC sempre ha defensat el Parc del Calamot i també vol garantir en tots els seus graus el que és la Pineda. Per això aportem totes les propostes possibles”. Després de recordar “la tala tan gran en aquella parcel·la pel pàrquing y que vam denunciar en el seu moment inclús a Europa” va explicar que “volem seguir garantint la protecció a La Pineda”.

Aquesta protecció també inclou, segons Massana, posar fre a l’expansió urbanística a la ciutat “ERC ha portat al·legacions a Pla Parcial de Llevant Mar Mar. En el seu moment també ho vam fer amb el Pla de Ponent i en el programa d’aquest mandat proposem la moratòria del Pla de ponent. Creiem que és necessària, que hi hagi aquesta connexió entre el Parc Agrari i les muntanyes del Garraf. Per defensar el nostre patrimoni també , va afegir, “estem demanant que es pugui el grau jurídic en el parc del Garraf”.

L’alcaldable d’ERC que va recordar que la formació es presenta a les eleccions municipals amb Els Verds i que, a més, ell va ser en el seu dia portaveu de Salvem el Garraf “som la garantia de que es dificulti aquesta promoció tant del pla de ponent com a la pineda de Gavà Mar”.