Partit Popular
Foto de família dels populars amb Parés i Fernández al centre

Alejandro Fernández, president del Partit Popular (PP) de Catalunya, es va desplaçar ahir a la tarda fins a Gavà per, en les seves paraules, “donar suport a un Partit Popular de Gavà, representat per un equip liderat per la Mónica Parés que va ser capaç de mantenir representació a l’Ajuntament en un moment aleshores molt complicat pel partit”. Fernández afegeix que “això només s’aconsegueix d’una manera: trepitjant el carrer, sent capaç d’escoltar les inquietuds de la gent i sent capaç de portar a l’Ajuntament les seves necessitats”.

Tant convençut està el líder popular de la tasca del partit a Gavà que no dubta en assegurar que “amb aquesta recuperació del Partit Popular, que és evident a tot Catalunya, aquí a Gavà tindrem uns excel·lents resultats en les properes eleccions municipals i serem capaços d’estar al govern municipal”.

Fernández va parlar també d’aquest atípic inici de curs, on es preveu un augment de la taxa d’atur a causa de la pandèmia: “El Partit Popular prioritzarà a Catalunya l’ocupació, que ens consta que en un municipi com Gavà serà una preocupació important en els propers mesos sobretot perquè quan s’acabin els ERTOs ens trobarem amb una situació absolutament caòtica”.

El número un dels populars catalans ha tret pit en matèria d’ocupació, precisament, ja que va recordar que “el Partit Popular sempre ha estat capaç de garantir una política econòmica eficaç i ocupació per a tothom, de fet les dues etapes de la història d’Espanya en les que hem estat capaços de liderar l’ocupació a tota Europa han estat els governs de José María Aznar i Mariano Rajoy”.

Mónica Parés, portaveu dels populars a Gavà, va destacar la tasca dels líder que van visitar Gavà, tant Fernández com també Óscar Ramírez, president del PP a la província de Barcelona. Parés va destacar que “ells ja saben que poden comptar amb Gavà, i també amb la gent del partit tant aquí com a la província i a tot Catalunya davant d’aquestes desitjades eleccions autonòmiques on, ara mateix, tenim al Parlament als millors representants no només del Partit Popular, sinó també de tots aquells que volen la llibertat dels catalans i espanyols”.