Alejandro Fernández visita Gavà
Alejandro Fernández va assistir al berenar de Nadal del PP de Gavà

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va visitar Gavà dimarts al vespre per participar en el berenar organitzat pel grup local del partit a la Fleca del Centre, un acte on també hi acudí el Secretari General del PP de la província de Barcelona i alcalde de Pontons així com afiliats, simpatitzants i diversos representants del teixit associatiu de la ciutat.

La presidenta del PP de Gavà i portaveu del grup municipal, Mónica Parés, precisa que “es tracta d’un gest on volem agrair la feina de la gent del partit i compartir amb tothom el compromís ferm de la nostra formació de treballar per millorar la vida de la gent” .

Parés recorda que “durant l’any, i fins avui, hem muntat la nostra carpa informativa al carrer perquè és on volem ser, escoltant el que preocupa als gavanencs i prenent nota del seus suggeriments per tal de donar-los resposta i ja pensant en les eleccions del 28 de maig. Crec que tenim un equip implicat i molt treballador que ha resistit en moments difícils, i això és una garantia. A la vegada està arribant gent nova, i crec que tots junts podem tenir més força per afrontar els propers mesos”.

Josep Tutusuas, qui ha havia estat a Gavà en diverses ocasions anteriors, ha destacat “la gran vàlua de Parés”, una dona que ha definit com a “honesta, treballadora, implicada i il·lusionada en un objectiu únic, el de millorar Gavà, i la vida de la seva gent, en especial dels qui més necessitat passen i pitjor ho han passat, i ho segueixen passant, després de la crisi sanitària” .

Tutusaus afirma que “l’equip que integra el projecte del PP a Gavà ha fet una gran feina” i que “Mónica Parés és una garantia”, per això és mostra convençut que “els resultats electorals seran bons”.