Alex Roca fa una conferència al Bon Soleil
Un delsa moments de l'acte

El Lycée Bon Soleil de Gavà, juntament amb la seva Fundació Antonio Cabré, va ser l’escenari d’una conferència inspiradora a càrrec de l’atleta amb paràlisi cerebral, Alex Roca titulada “El Límit te’l Poses Tu”. L’esdeveniment va comptar amb una assistència destacada de famílies, alumnes i professors.

La xerrada es va centrar en la poderosa idea que “en la vida, els límits són autodefinits” i Roca va compartir la seva perspectiva única sobre com superar barreres autoimposades i aconseguir el màxim potencial en totes les àrees de la vida. La seva presentació va captivar a l’audiència, proporcionant reflexions profundes sobre el poder de la mentalitat, la importància de creure en un mateix, no rendir-se i tenir metes en la vida.

Entre els assistents, es va notar una clara presa de consciència per part dels alumnes, en entendre que, “els límits no són imposats per les circumstàncies externes, sinó que són creats internament” i que “cada individu té el poder de transcendir les limitacions percebudes i aconseguir metes aparentment inassolibles” enfortint el missatge que “el límit veritable està en la ment de cadascun”.

Álex Roca Campillo és corredor i ciclista i té una discapacitat física del 76%, arran d’una malaltia que va patir poc després de néixer i es comunica a través de la llengua de signes. El jove participa en xerrades i conferències motivacionals per tota Espanya per explicar la seva història i té milers de seguidors a les xarxes socials. El català acumula multitud de proves completades per tot el planeta i va realitzar una actuació històrica en completar la Marató de Barcelona, acabant la carrera en cinc hores, 50 minuts i 21 segons.