Algama Teatre presenta Spectrum
La funció començarà a les 20 hores.

Algama Teatre presenta el muntatge “Spectrum” aquest diumenge, a partir de les 20 hores, a l’Espai Maragall de Gavà. Recordem que l’obra s’hauria d’haver presentat ara fa un parell de mesos, però es va haver d’ajornar per la malaltia d’un dels seus integrants.

“Spectrum” tracta dels esperits d’uns personatges que tornen a la vida per explicar-nos les seves experiències des de diferents punts de vista. Ens parla de supervivència, de vencedors, d’humiliats i ens porta a una època que mai no hauria d’haver existit.

Algama Teatre ha creat Spectrum a partir de quatre escenes de l’obra Terror i misèria en el franquisme, de José Sanchis Sinisterra, i dels poemes de Marcos Ana i vol fer reviure episodis de després de la Guerra Civil basats en fets reals.

La història esdevé una ampliació de la petita representació que, en el seu dia, van fer al Refugi antiaeri de la Rambla, una experiència que pels membres del grup va resultar “enormement enriquidora per la proximitat dels espectadors i per l’emoció que van mostrar molts d’ells, sobretot de gent gran, que van reviure aquells terribles moments”.

Per fer “Spectrum” a l’Espai Maragall ha calgut ampliar el text i comptar amb reforços, raó per la qual s’han incorporat al projecte alguns actors i actrius de La Igualtat, una col·laboració que, segons Algama, ha resultat “molt positiva” i “demostra la bona sintonia existent entre les diferents companyies de teatre local que sempre s’ajuden”.

A més d’aquest muntatge, Algama ja pensa en el proper que s’estrenarà al novembre. Es tracta d’una història de poesia dramatitzada amb música i dansa.

Les entrades per a la funció de diumenge costen 6 euros i es poden adquirir a les taquilles de l’Espai Maragall el mateix dia, de 10 a 13 hores, i a partir de les 19 hores.