Les actuacions que Adif executa al ramal d’accés a l’Aeroport i al tram entre Castelldefels i Vilanova i la Geltrú per renovació de carril i travesses, afectaran la circulació ferroviària de la línia R2 sud aquest pròxim cap de setmana.

D’una banda, els dies 13 i 14 d’abril, els trens de les línies R2 sud i regionals circularan per via única entre El Prat de Llobregat i Gavà, quedant suprimida la relació entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Els trens entre Barcelona i Sant Vicenç de Calders efectuaran parada a totes les estacions del recorregut.

Al mateix temps, la circulació entre Garraf i Sitges quedaran reduïda a una única via. Aquesta situació comportarà una modificació horària i la desviació del 50% dels trens regionals per Vilafranca del Penedès, amb el conseqüent augment del temps de recorregut entre 40 i 50 minuts.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es poden consultar als expositors de les estacions dels trams afectats, als webs rodaliesdecatalunya.cat; adif.es, renfe.com, al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les apps de Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials @rodalies, @renfe i @infoadif.