Microrelats cooperatius Llacuna de la Murtra 2022
Microrelats cooperatius Llacuna de la Murtra 2022

Alumnat de 1r a 4t d’educació secundària obligatòria (ESO) de l’Institut El Calamot, Institut de Bruguers, Institut Escola Gavà Mar, dels col·legis Immaculada Concepció, Sagrada Família i Sagrat Cor i els grups de PFI de mecànica, comerç i jardineria participen enguany en el projecte literari de microrelats cooperatius Llacuna de la Murtra.

El Llacuna de la Murtra és una iniciativa, inclosa a la guia educativa, que té per objectiu fomentar l’activitat creativa, la narració i la il·lustració de manera cooperativa entre els diferents centres. El microrelat es pot treballar en petits grups o a nivell individual.

La fase prèvia, que es farà en aquests dies es la de rebre una frase amb la qual cada grup dels inscrits haurà de iniciar el microrelat. Del 21 de febrer a l’11 de març és el termini per escriure el microrelat amb el títol i la il·lustració.

El 21 de març s’enviaran els 3 microrelats escollits pels tècnics del Departamet d’Educació a tots els centres perquè es puntuen. Finalment del 23 al 30 de març serà els temps de votació per triar el relat que més hagi agradat.

El microrelat guanyador es publicarà al periòdic El Bruguers, tal com ja es fa des dels darrers cursos.