Ambient festiu amb Efecto Pasillo
Ambient festiu amb Efecto Pasillo

El grup Efecto Pasillo va actuar, anit a Gavà en el marc de la Festa Major de Sant Pere. Els canaris, que van oferir el seu concert a la plaça de Francesc Macià van interpretar, durant prop de 90 minuts, els seus temes més coneguts, altres que no solen tocar i també els més recents.

La banda assegurava sentir-se “molt còmoda amb l’espai, l’acollida del públic i tot l’equip”, tot refermant que “desprès de tots aquests 2 anys tan difícils de pandèmia ara per fi podem tornar a treballar”, i és que durant tot aquest mes de juliol i agost tenen un calendari atapeït de concerts per moltíssimes ciutats d’Espanya.

Un bon nombre de públic

Efecto Pasillo explica que “el confinament i la impossibilitat de fer directes ens va afectar molt, però potser menys que a altres perquè veníem d’un període on havíem treballat molt i vam poder aguantar”. Així mateix, precisen que el tancament els va servir també per “donar altres sortides a la creativitat”.

La banda que llançarà un nou senzill el dia 15 de juliol, avança que ja treballa en un nou àlbum que, si tot va bé, veurà la llum la primavera de l’any vinent.

Aquí podeu consultar tot el programa d’actes de la Festa Major.