Ambient nadalenc als mercat municipals
Ambient nadalenc als mercat municipals

Els nostres mercats municipals s’han submergit novament en l’ambient nadalenc i llueixen ben guarnits Durant aquests dies, a més, estan repartint bosses i porten a terme diverses accions per dinamitzar les compres i premiar la fidelitat de la clientela. Així, avui, com tots els dissabtes del mes de desembre el Mercat del Centre i el Mercat de Pagès han procedit a rifar una panera amb tots de productes de les diferents parades valorades en 100 € cadascuna.

Taller de tions a MercaGavà

A MercaGavà avui s’ha fet un taller infantil de construcció de tions. Mercè Catasús, una de les monitores d’aquesta activitat, dinamitzada pel col·lectiu de Les Fustetes i per on hi han passat una quarantena d’infants a partir de 4 anys, ha explicat que “es tracta que els petits a partir d’un tronc el personalitzin i el decorin a partir de la seva imaginació. També els expliquem que el Tió és màgic i com s’ha de cuidar aquests dies”. Segons Catasús “mantenir viva aquesta tradició i transmetre-la als petits en moments en què hi ha una allau de coses que venen de fora és clau perquè no es perdi quelcom tan preuat de la nostra cultura catalana”.   

També a Mercagavà el pròxim 22 de desembre hi haurà una campanya de donació de sang en què s’obsequiarà amb vals de compra de 5 euros cada donació i 5 euros més, que es donaran a Adisga. Així mateix, i fins al 5 de gener, s’estan repartint milers de premis directes en vals compra per valor total de 4500 euros, mentre el pròxim 5 de gener es farà el sorteig de premis valorats en 500 euros.

Badia a MercaGavà

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha destacat “la vitalitat i els elevats nivells de qualitat d’ambdós mercats municipals” i ha fet una crida a la gent perquè hi acudeixi a comprar perquè “a més d’un servei molt professional hi podem trobar producte molt bo i de proximitat”. En aquest sentit, també ha posat en valor tot el comerç local de Gavà que aquest Nadal es mobilitza per fer ciutat i ofereix una diversitat amplíssima de productes per poder satisfer tot allò que busquem i necessitem”.

Fins al 7 de gener, i amb l’objectiu de facilitar les compres, s’oferiran dues hores gratis als aparcaments de les places de Jaume Balmes i de Batista i Roca, i també els diumenges i festius, de 10 a 21 hores.