Ambientàs a la bicicletada de la UME

Desenes de persones van participar aquest diumenge a la 33ª edició de la bicicletada a la platja organitzada per la Unió Muntanyenca Eramprunyà. L’activitat va partir de davant de la seu de l’entitat de bon matí i, a l’igual que en anys anteriors, es va desplegar una pancarta i es va recordar la importància de mantenir la distància del 1,5 metres dels cotxes quan s’avancen ciclistes, per la seguretat d’aquests últims.

Tot seguit va arrencar la passejada de 14 quilòmetres. 7 d’anada passant pel carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, l’autovia pel pont del costat de la Murtra, l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es va compartir l’esperat esmorzar col·lectiu amb entrepans, begudes i cafès. Després, i abans de la tornada, es va fer el tradicional sorteig de productes relacionats amb la bicicleta. El grup, va estar protegit, tot moment, per la Policia Municipal.

La tornada a Gavà es va fer pel carril bici i va passar per l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar fins a entrar al nucli urbà on es va fer un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre.

 

PUBLICITAT