Amics de la Dansa amb La Marató de TV3
Amics de la Dansa, amb La Marató de TV3

Amics de la Dansa de Gavà organitza per aquest dissabte, 27 de novembre, una mostra de dansa solidària per recaptar fons per a la La Marató de TV3. La gala, que començarà a les 18.30 hores a l’Espai Maragall de Gavà, comptarà amb la participació dels grups Eramprunyà, les escoles Leonor Vives, Le Bal , El Muro i La Sala i la Casa de Andalucía i totes elles presentaran algunes coreografies.

Roser Navarro, presidenta d’Amics de la Dansa, assegura que “teníem moltes ganes de tornar a fer aquesta gala i de ballar plegats a l’Espai Maragall ja que, d’ençà de l’esclat de la pandèmia, encara no havíem tingut l’oportunitat de de compartir les taules del teatre. Navarro també es mostra “feliç de poder recuperar la tradició de col·laborar amb La Marató ja que l’any passat, i per culpa de les restriccions sanitàries, no la vam poder fer. A més, precisa, que “aquest any sigui la salut mental la causa triada ens motiva especialment perquè són trastorn que sovint queden ocults, però que tots, en menor o major mesura hem patit, especialment durant aquests dos darrers anys tan durs”.

Fa dos anys, l’entitat va recollir més de 1800 euros en la gala i ara esperen arribar als 2000 euros. A més de la dansa, enguany es rifarà una panera de Nadal. Els números per al sorteig es poden comprar a les escoles i seus de les entitats participants, mentre que l’entrada per a l’espectacle, que costa 5 euros, es pot adquirir anticipadament a Entrapolis.

Escolta l’entrevista sencera de Ràdio Gavà