Amics de la Dansa organitza un espectacle per la Festa Major
Amics de la Dansa organitza un espectacle per la Festa Major

Les escoles l’Aula de Dansa, Escola de Dansa Leonor Vives, Escola de Ball El Muro i Le Bal organitzen un espectacle de dansa de festa major. Serà diumenge 27 de juny, a les 21 hores, a la plaça de Jaume Balmes: Per a l’entitat aquest emplaçament és nou perquè, segons recorda la seva presidenta Roser Navarro, “les nostres actuacions a la fresca sempre les hem fet a l’auditori Marc Grau del Parc del Mil·lenni”. El canvi, segons precisa, “respon a motius de seguretat, ja que amb la pandèmia s’ha cregut més adequat cercar un espai més ampli on també hi pugui un control d’accés més ordenat”.

Per a Navarro, poder tornar a retrobar-se amb la ciutadania des de l’escenari, i per festa major, els “omple d’alegria” i precisa que “per a l’ocasió hem preparat un muntatge que girarà entorn al tema de les paraules, com a concepte general, i al voltant del qual podrem evocar sentiments i experiències viscudes durant aquests mesis de confinament i restriccions”. Segons Roser Navarro “ho volem fer perquè així ho sentim, i perquè la dansa no és només moviment, sinó que és expressió d’emocions a través de la gestualitat”.

Per tal de donar forma a l’espectacle es comptarà amb la col·laboració de la companyia de teatre amateur Spartanos que, d’alguna manera, faran de fil conductor entre les diferents actuacions.

Les persones que vulguin venir a veure aquesta funció, l’entrada per a la qual és gratuïta, cal però que reservin prèviament l’entrada a Entrapolis per tal de poder fer el pertinent control d’aforament per raons de seguretat sanitària.

Què cal tenir en compte

  • Es poden fer un màxim de 4 reserves per activitat.
  • Per garantir una entrada esglaonada, cal arribar a l’espai on es desenvolupi l’activitat un mínim de 30 minuts abans que comenci.
  • Les entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran perquè altres persones les puguin utilitzar.
  • Les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat tindran prioritat per validar l’accés al recinte.
  • Cal adreçar-se directament als punts d’entrada de cada activitat. Alguns dels espais tenen poca ombra: protegiu-vos del sol.
  • Les activitats del programa es poden veure afectades per noves mesures dictaminades pel PROCICAT.
  • Els   canals de comunicació municipal informaran en cada moment dels canvis i incidències que es puguin produir.