activitats per a la gent gran
L'Ajuntament obre periode d'inscripció per a activitats per a la gent gran entre setembre o desembre

L’Ajuntament de Gavà ha obert el procés d’inscripció per a les activitats orientades a la gent gran que organitzarà tant aquest mes de setembre com els propers d’octubre, novembre i desembre.

La programació presenta algunes diferències respecte a d’anys anteriors. Ester Zamorano, tinenta d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, ens ha explicat que “s’ha reduït la quantitat d’activitats respecte a la d’altres anys”. A més, “les activitats seran òbviament en espais exteriors, es faran amb un nombre reduït de persones inscrites, i es desenvoluparan amb totes les mesures de seguretat excepcionals donat l’actual escenari de pandèmia”.

A més, enguany cada persona només podrà triar un taller, no com altres anys que es podien agafar més. Zamorano ha destacat que “com que hem limitat molt els aforaments i els espais, ho hem fet així per intentar que puguin accedir més persones. Cada persona podrà triar un taller i, si queden places lliures, podrà accedir a un altre, però d’entrada només podran triar un i no com altres anys que es podien agafar més d’un”.

Zamorano ha destacat la importància de mantenir aquesta programació d’activitats tot i la pandèmia del coronavirus: “En diferents reunions que hem mantingut amb el col·lectiu de la gent gran ens han traslladat la petició de mantenir les activitats. És veritat que tenen por i que són molt conscients del que està passant, però necessiten començar a recuperar en la mesura del possible la seva normalitat”.

Així doncs, la decisió de mantenir aquestes activitats “ha estat realment una demanda de la gent gran, necessitaven començar a fer activitats, i nosaltres estem intentant adaptar-les a totes les mesures vigents, creiem que hem d’intentar-ho i arribarem fins on puguem arribar”. En aquest sentit, “ells són molt conscients que en el moment en què s’hagi de prendre algun canvi de direcció nosaltres ho farem però de moment s’ha d’intentar tirar-les endavant”.