14-F
(D'esquerra a dreta): Levy, Montesinos i Parés, aquest matí a Gavà

Andrea Levy, presidenta del Comité de Drets i Garanties del Partit Popular (PP), ha visitat Gavà aquest matí en el marc de la campanya per les eleccions del 14-F. Levy ha assegurat que “el Partit Popular no equivoca les prioritats en moments tan complicats com els actuals, i la gent hauria de votar a opcions com la nostra que posen en el centre la gestió i les prioritats que afecten en aquests moments en aquesta crisis sanitària que desembocarà en el futur a una crisis econòmica”.

Levy, que és també regidora i portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Madrid, ha recordat que aquestes prioritats “les hem vist a la Comunitat de Madrid, on es rebaixen impostos, i també a l’Ajuntament de Madrid, on es combinen les mesures sanitàries amb les mesures de reactivació econòmica”.

Levy ha cridat tanmateix a la participació assegurant que “anar a votar és tan segur com anar a comprar el pa, és important que la gent vagi a votar i que no es vegi condicionat el seu dret a vot a causa de les actuals circumstàncies sanitàries ja que seran unes eleccions on s’asseguraran les òptimes condicions sanitàries i totes les mesures de seguretat”.

Levy ha estat una visita sorpresa de darrera hora en un acte de campanya ja programat que tenia com a protagonista a Pablo Montesinos, vicesecretari de comunicació del Partit Popular. Montesinos ha apel·lat al vot dels electors “moderats, que si no acudeixen a les urnes el que passarà és que guanyaran els extremistes, i això no és bo per a Catalunya ni pel conjunt dels espanyols”.

En aquesta línia, Montesinos ha cridat a aquest “votant moderat, aquest votant preocupat per les circumstàncies econòmiques, aquest votant que està fart i cansat de l’extremisme i la radicalitat d’uns i altres, de que no es parli del que veritablement importa, apel·lo a aquest català a que vagi a votar perquè som majoria els moderats i els que volem convivència”.

Montesinos ha destacat que aquestes “són també les eleccions dels autònoms, de les petites i mitjanes empreses, del hostalers, i en aquesta campanya l’únic que ha parlat cara a cara amb els hostalers ha estat Alejandro Fernández, l’únic que ha plantejat propostes de veritat pels autònoms i petites i mitjanes empreses ha estat el Partit Popular”.

La portaveu del Partit Popular a Gavà, Mónica Parés, ha fet d’amfitriona de Levy i Montesinos, i tots tres han passejat una estona pel centre de la ciutat. Parés ha incidit en l’afectació de la pandèmia sobre el petit comerç i ha criticat que “davant aquesta crisis sanitària, que sabíem que podia derivar en una crisis econòmica, hi havia diferents opcions. Estava per exemple la del govern espanyol, que va ser la de rentar-se les mans i derivar la seva delegació a les comunitats autònomes. I les comunitats podien fer el que ha fet la Generalitat de Catalunya, que és barallar-se entre els socis de govern, posar traves i dificultats a l’hora de que els autònoms i les pimes poguessin aconseguir subvencions. Però també es podia fer el que ha fet la Comunitat de Madrid, que és buscar l’equilibri entre la salut i l’economia, el que hem vist que dóna bons resultats i, per tant, està comprovat que només els governs del Partit Popular poden aconseguir aquest objectiu”.