Anna Garcia presentarà un poemari
Anna Garcia Osuna.

La biblioteca Josep Soler Vidal acollirà, aquest divendres, la presentació de “Caos”, un poemari en prosa obra d’Anna Garcia. Per a la jove autora local aquest és el seu primer llibre, el que suposa “un somni fet realitat ja que mai m’havia plantejat que fos possible”. Garcia precisa que “es tracta de textos basats en vivències i sentiments propis, però també de persones del meu voltant o basats en la pròpia imaginació”.

Garcia, que es defineix com a “totalment autodidacta”, explica que s’inspira “en l’amor per la vida”, ella creu que “cal viure intensament i això passa per saber situar les emocions, deixar-se sorprendre i abandonar prejudicis”.

Anna Garcia aposta per “la prosa poèticaperquè “és més lliure, amb versos no subjectes ni a mètrica, ni a rima”, la qual cosa li permet “poder expressar-me sense barreres i aconseguir el seu principal objectiu que és “arribar al màxim de gent possible”.El títol de “Caos” té la seva raó, segons Garcia, “perquè el llibre recull sensacions de tot el que m’envolta, un desordre, com la vida mateixa”.

A l’acte, que donarà inici a les 18.30 hores, a més de la presentació de l’obra, l’autora explicarà la seva història i es farà un recitat musicat.