Anna López i La memoria del camaleón

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà acollirà aquest dijous, a les 18 hores, la presentació del llibre d’Anna López “La memoria del camaleón”. La seva autora serà l’encarregada de desgranar els detalls d’aquesta obra que va resultar finalista en la darrera edició del Premi Delta de Novel·la escrita per dones del 2015. L’escriptora ja havia aconseguir abans, el premi al millor relat escrit per una dona de Sant Joan Despí als Premis de Relats Breus de Dones al 2014.

Sinopsis de “La memoria del camaleón”

Lucía Morán és periodista i sap per experiència que les coses no són sempre el que semblen. Quan un prestigiós advocat li demana que escrigui un article sobre el seu client -acusat falsament de suborn-, descobreix un entramat de corrupció que arriba fins al partit al govern.

A casa les coses tampoc són fàcils: té una filla adolescent i una mare malalta d’Alzheimer. Per sort, també està Ramira -la cuidadora que atén l’anciana-, qui revelarà el gran secret que aquesta ha guardat durant tota la seva vida.

La protagonista s’enfronta als poderosos, alhora que intenta esbrinar què hi ha de cert en els estranys records de la seva mare. Un laberint d’emocions que l’obligaran a canviar la seva forma d’entendre la vida.