Les noves mesures restaran vigents de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi

L’Hospital de Viladecans informa que “donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals”, limita l’horari de visita a pacients ingressats.

L’horari de matí es manté, mentre que a les tardes no es podrà visitar a les persones hospitalitzades. La durada de la visita, de la franja del matí, es limita a un hora, segons la informació que facilitaran a cada acompanyant, i es recomana que sigui sempre la mateixa persona i que estigui correctament vacunada.

Aquesta mesura restarà vigent de manera indefinida i fins que les circumstàncies ho permetin. En aquest sentit, el centre precisa que “si la situació empitjora, es valorarà la restricció total de les visites per tal de garantir la salut de tots i totes”.

Les úniques excepcions s’apliquen en els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en situació d’últims dies.

El Servei d’Urgències manté la restricció d’entrada als acompanyants a l’àrea i es continua prestant el servei d’informació telefònica.

La Direcció i el grup d’experts de l’Hospital “agraeix la comprensió dels seus usuaris” i fa una crida a “la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus”.