Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Un any després de l’inici de la pandèmia voldria tenir un record per tots els veïns i veïnes que han perdut a familiars o amics per la Covid19 i per tots els que segueixen lluitant.

Crec que tots, si mirem enrere, veiem l’any i totes les experiències viscudes així com els records de manera nebulosa. Potser és que voldríem que tot hagués estat un mal son i que la vida fos ara com abans de l’arribada d’aquest enemic mundial i que ens ha fet en hàbits i costums que creiem intocables.

Però aquests temps també ens ha servit per reconèixer encara més la tasca que en el nostre dia a dia de ciutat fan diversos col·lectius més enllà de sanitaris i per això en nostre agraïment a tots els que van estar sempre al peu del canó: serveis de la neteja, Forces i Cossos de Seguretat, treballadors dels mercats i establiments comercials, farmàcies, voluntaris…

Tot plegat va fer una ciutat més solidària però també amb nous reptes a superar perquè la crisi sanitària ha comportat una crisi econòmica i social que entre tots haurem de gestionar per evitar el tancament de negocis i l’increment de les cues de la fam.

No volia oblidar a aquells que encara no han pogut tornar a la seva activitat, especialment les entitats.

I finalment, l’exemple dels que vàrem considerar herois i heroïnes aquells dies, els més petits i els joves de la ciutat.

Per tots ells, el compromís d’aquest Grup Municipal en tota la tasca que encara ens queda per fer serà clar. Hem demostrat que per ajudar als nostres veïns i veïnes no hi ha colors ni ideologia i en aquesta línia de responsabilitat seguirem treballant per a recuperar la vida que els nostres carrers mai haurien d’haver perdut.