Aquest dimarts torna el Mercadillo

Aquest dimarts, 16 de juny, torna el mercat ambulant de la Rambla de Gavà en l’horari habitual, de 9 a 14 hores, però amb lleugeres modificacions. Així, si bé s’iniciarà a la carretera de Santa Creu de Calafell fins a l’inici de Pompeu Fabra. Com fins ara, també s’ocuparà el tram de l’avinguda Eramprunyà, entre Pompeu Fabra i plaça Catalunya.

També s’adapta a les restriccions i mesures d’higiene i seguretat establertes per les autoritats sanitàries. S’hi instal·laran el 50% de les parades. Es prioritzen les dedicades a la venda de productes d’alimentació i higiene, que hi seran cada dimarts. La resta ho faran cada 15 dies, alternativament.

Per garantir la distància de seguretat, l’Ajuntament, amb el consens dels paradistes, ha reorganitzat el mercat de la manera següent:

 8 trams amb diferents accessos

  • Accés per plaça de Catalunya / Sant Isidre des de la plaça de Catalunya; sortida per Gaudí / Batista i Roca.
  • Accés per Gaudí / Batista i Roca; sortida per Mare de Déu de Bruguers.
  • Accés per Mare de Déu de Bruguers; sortida per Anselm Clavé.
  • Accés per Anselm Clavé; sortida per Centre / Aribau.
  • Accés per Centre / Aribau; sortida per Viladecans / Tarradellas.
  • Accés per Viladecans / Tarradellas; sortida per Mercè / Indústria.

Les parades se situaran a la part central de la Rambla i els clients circularan en un únic sentit, de nord-oest a sud-est; és a dir, de plaça de Catalunya a Santa Creu de Calafell.

Entre plaça de Catalunya i Gaudí, hi haurà parades a totes dues bandes

Entre Gaudí i Santa Creu de Calafell, baixant, les parades se situaran a la part esquerra del tronc central, encarades a l’oest.

Les parades 65, 69 i 71, passaran a encabir-se a tocar del col·legi SAFA. Això implica la prohibició de circulació rodada des de la plaça de Batista i Roca a la Rambla de Pompeu Fabra, la qual cosa implica que cal desviar les línies d’autobusos GA1 i 902 per la riera de Sant Llorenç / Joan XXIII, de 06:00 a 16 hores.

Per garantir el compliment de les mesures de distància social, higièniques i sanitàries es comptarà amb la presència d’agents cívics. També s’instal·laran cartells informatius al llarg del recorregut.