Aquest dissabte torna el Flea Market a Gavà
Aquest dissabte torna el Flea Market a Gavà

Gavà celebra aquest dissabte, 22 d’octubre, la IV ediciñó del Flea Market, o el que és el mateix, el renovat mercat de segona mà i de productes manufacturats amb materials reciclats. Es calcula que hi haurà un centenar de parades que ocuparan l’eix de la Rambla de Maria Casas i que estaran operatives de 10 del matí a 14 hores. Durant la jornada, també hi haurà altres espais que convidaran a la reutilització i al foment de la cultura de l’economia circular, música i altres activitats i tallers

Els tallers

  • 11 hores. Taller d’aprofitament alimentari (aprèn a fer diferents tipus de rotllets utilitzant qualsevol verdura. A més, aprendràs a fer una salsa fàcil i boníssima. A càrrec de Zero Waste Bcn.
  • 12.30 hores. Tast de contrast de vins ecològics blancs i negres; Camagroc, Finca Viladellops XXX, Nuet Valldolina i Parvus Syrah Alta Alella 2017 acompanyat de formatges vegans de proximitat. A càrrec de l’ Espai Orgànic.

Espai R-LLIBRES

Aquest projecte té l’objectiu d’allargar la vida útil d’aquells llibres que esdevindrien residus però que encara estan en bones condicions per ser-ho. El Flea Market habilitarà la ja coneguda nevera restaurada de la deixalleria que, a mode d’armari, disposa els llibres per posar-los a l’abast de la ciutadania, amb accés lliure. Aquest element va acompanyat d’altre mobiliari reutilitzat.

Espai R-LLIBRES