Reis Mags
Aquesta tarda arriben a Gavà Ses Majestats els Reis Mags d’Orient

Aquesta tarda arriben a Gavà Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Per quart any consecutiu l’entrada de ses Majestats a la plaça de Jaume Balmes tindrà lloc a les 18:15h. Està previst que a aquella hora la plaça estigui ja abarrotada d’infants per donar-lis la rebuda que es mereixen. De fet, la presència dels nens és imprescindible: tot i que l’Herald ha treballat de valent i ha deixat la ciutat preparada per l’arribada de ses Majestats, els infants hauran de col·laborar amb les seves llumetes per tal de guiar-los.

A l’Ajuntament seran rebuts per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que els farà entrega de la clau màgica de la ciutat que pot obrir totes les portes de Gavà. La rebuda es completarà, com és habitual, amb un petit espectacle, i acabarà amb els reis mags que dirigiran unes paraules a tots els infants presents.

A partir de les 19:00h. està previst que comenci la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Enguany sortiran 10 carrosses, entre elles la del Mussolet amb els xumets i la del carbó. L’Herald acompanyarà els Reis i estarà ajudat per unes 200 persones voluntàries, la meitat de les quals seran infants. Al llarg del recorregut es repartiran al voltant de 2.000 quilos de caramels.

La Cavalcada sortirà de la plaça de Jaume Balmes i pujarà l’avinguda Diagonal i després el carrer de Guifré el Pelós. Tombarà a la dreta pel carrer de Sant Lluís fins arribar a la plaça de Catalunya i baixarà a mà dreta per l’avinguda d’Eramprunyà i la rambla de Maria Casas. Girarà de nou a la dreta pel carrer del Centre fins el carrer de Sant Nicasi, on girarà a l’esquerra per baixar seguint el carrer de la Rectoria fins la plaça de l’Església, on està prevista una parada. A partir d’aquí hi ha una novetat, ja que els darrers anys el trajecte seguia pel passeig de Joan Maragall però enguany pujarà pel carrer Sant Josep Oriol per tombar desprès a l’esquerra pel carrer Sant Pere fins arribar al punt de sortida, la plaça de Jaume Balmes, on acabarà la Cavalcada.

Cal recordar que, a causa d’aquesta cavalcada reial, avui es produeixen diverses restriccions en el trànsit rodat. Tanmateix, tingueu en compte que les línies d’autobusos que passen pels carrers per on passa la cavalcada també es veuran afectades en el seu recorregut.