Arantxa expulsada de Maestros de la Costura
Caprile va plorar l'expulsió d'Arantxa.

Arantxa Salmerón ha vist com aquest dilluns finalitzava la seva aventura televisiva a “Maestros de la costura”, el concurs de la 1 de TVE on 12 aspirants inicials lluiten per convertir-se en dissenyadors de moda, i cada setmana s’enfronten a reptes per evitar ser eliminats. La jove,’ex-alumna de l’Espai Escènic de Gavà no va poder passar del tercer programa i va caure en una prova que va comptar amb la presència de l’actriu Bibiana Fernández, qui va intentar inspirar als aprenents en el repte de dissenyar i confeccionar una bossa amb materials de construcció tenint en compte el upcycling, un recurs creatiu sostenible. El desafiament comptava amb una gran dificultat i Arantxa, la més jove dels concursants, no va saber encarar-ho. El seu treball va ser el pitjor valorat al costat del de Brava, qui finalment es va imposar. “M’he bloquejat i no sabia com ficar el tub com a element principal de la meva bossa. Sóc la primera que sóc exigent amb mi mateixa i aquesta bossa reflecteix el caos que he tingut en tota la prova”, va admetre Arantxa abans de conèixer el veredicte.

Caprile plora l’expulsió

D’aquesta manera, Lorenzo Caprile li va comunicar a la ex concursant, una de les seves favorites en la tercera edició del talent, que havia d’abandonar el programa: “Ha estat una elecció dura, difícil. Ens ha costat. Segueix així, no et rendeixis i no canviïs mai. Tens una actitud meravellosa i això és fonamental. Això no ha fet més que començar”, li va murmurar a cau d’orella el dissenyador quan es van fondre en una abraçada.

Arantxa i Caprile es van mostrar visiblement emocionats en el moment del comiat, ja que tots dos havien havien connectat: “A Caprile li tinc molt respecte, l’adoro. Crec que ha vist en mi que tinc il·lusió i que tinc ganes”, va valorar l’acabada d’eliminar.

“Moltes gràcies per aquesta experiència. Haver arribat on he arribat és un assoliment. No m’ho esperava per a res. Porto cinc mesos cosint, molt poc, i tinc molt a demostrar”, els va agrair als jutges, que li van desitjar el millor en la seva nova etapa fora de l’espai d’RTVE.

Abans de participar en “Maestros de la costura”, Arantxa, de 19 anys, gaudia d’una prometedora carrera com a ballarina professional, però una lesió de turmell la va obligar a replantejar-se el seu futur. Així, la costura va passar a ser la seva taula de salvació quan va aprendre a cosir a la botiga de la seva tia.