Armand Ballart presenta Teràpia vertical a Gavà

El Club de lectura de muntanya Fita i Petjada de Gavà organitza, per aquest divendres, una nova tertúlia literària. Concretament, es comptarà amb la presència d’Armand Ballart, autor del llibre “Teràpia vertical”.

“Teràpia vertical” ofereix un particular repàs a l’escalada en roca de tota la vida, des d’una òptica oberturista d’acord amb la faceta més reconeguda de l’autor. Partint d’un viatge retrospectiu al passat per tal de fer una panoràmica dels orígens de l’escalada, aleshores una activitat minoritària, aquest llibre assenta els fonaments d’un esport cada cop més de moda tot i les dificultats que traspua.

Una lectura entretinguda i apassionant, amb una clara pretensió de passar una bona estona immersa en la màgia de l’escalada de tota la vida, defensant un estil propi, i recordant moltes anècdotes per a il·lustrar els 27 capítols que aglutina l’obra. A nivell fotogràfic, apareixen més de 70 imatges minuciosament triades per a donar la idea més aproximada del tarannà de l’autor, i dels principals personatges que han contribuït vitalment a conduir la seva trajectòria durant 40 anys de cara a la paret.

Segons l’autor, “aquest llibre, que es dirigeix a tots els públics, amateur o expert”, compta amb una pretensió modesta d’encertar la drecera més directa per captar la màgia que ofereix el món de l’escalada d’aventura.

L’activitat es farà la biblioteca Josep Soler Vidal, ales 18.30 hores i per acudir-hi cal fer la reserva prèvia trucant al 93 662 0124 ja que, per seguretat, l’aforament està limitat.