Arnau Luque es postula per liderar Podem Gavà
Arnau Luque, es presentarà a les primàries de Podem Gavà

Arnau Luque Alonso s’ha presentat avui a la premsa local com a candidat en el procés de Primàries a ocupar la Secretaria General de Podem Gavà. Luque no ha concretat les dates en què tindran lloc les votacions en el si de la formació però sí que ha dit que es fan perquè, ja que cada 4 anys s’estableix en l’estructura de funcionament del cercle.

Luque ha precisat que es presenta en solitari i amb els mateixos principis que van engendrar i fer créixer el 15M, amb “il·lusió per un temps nou on la gent diu prou de corrupció, de clientelismes i de fer polítiques a favor de només d’un pocs”.

Arnau Luque assegura que es postula com algú que pensa “en el col·lectiu per sobre de la meva pròpia persona” i després de citar Ismael Serrano “perquè vivim en un temps nou en què primer vam ocupar les places i després les institucions” ha refermat que “això és el que necessita Podem Gavà”.

Val a dir, que Estela Ortega, portaveu actual del cercle a la ciutat, també podria presentar-se per liderar la formació.