Arrenca el trenet del comerç

Arrenca el trenet del comerç. Fins el 4 de gener els qui ho vulguin podran passejar-se per Gavà pujats en ell. Es tracta del “trenet del comerç” que dins la campanya de Nadal, i per tercer any, posen en marxa les associacions de l’Illa de Gavà i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Gavà.

Des de la Unió de Botiguers, Diego Caparrós, espera que “l’activitat diverteixi a petits i grans i contribueixi a dinamitzar el petit comerç“, opinió que comparteixen també des de l’Illa de Vianants, el seu president.

Pedro Moreno, afegeix que “es tracta de fer veure als consumidors que Gavà ofereix opcions de diversió” i que “no cal anar als centres comercials”.

De la seva banda, el tinent d’alcalde de l’Àmbit de Comerç de l’Ajuntament, Ramon Castellano, explica que “amb aquest trenet es contribuirà a dinamitzar el comerç de proximitat i a fomentar les compres durant aquestes dates”.

Arrenca el trenet del comerç: Horaris

El trenet funcionarà de 10 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores, excepte el dia 31 de desembre que només circularà fins al migdia, i el dia 1 de gener que no funcionarà. El vehicle farà 2 itineraris per zones comercials de la ciutat amb parada d’inici i final a la plaça de l’Església.

També hi haurà una parada especial a Gavà Mar al carrer de Tellinaires amb Avinguda del Mar, de manera que es recollirà els passatgers a les 17.30 hores per anar al nucli urbà i es podrà fer el viatge de tornada sortint de la parada de la plaça de l’Església a es 20 hores.

Sobre aquesta nova aturada a la platja, Castellano precisa que “d’aquesta manera atansem aquesta proposta d’oci als veïns i les veïnes d’aquest barri. Podran aprofitar per venir al centre a fer les seves compres i per gaudir de l’ambient i a la tarda els retornarema casa”.