A la festa d’inici no van faltar els contacontes curts de persones voluntàries, entre elles l’alcaldessa
A la festa d’inici no van faltar els contacontes curts de persones voluntàries, entre elles l’alcaldessa

Diumenge 2 d’octubre va arrencar la nova temporada de teatre familiar de La Xarxa amb una festa al parc de la Torre Lluc on no va faltar els contacontes curts a càrrec de persones voluntàries i amics de Xarxa Gavà, entre ells l’alcaldessa, Gemma Badia, el taller “juguem a fer ioga, per a famílies i l’espectacle “Contes Desexplicats” a càrrec de la Cia Vivim del cuentu.

Després de la festa d’inauguració i fins al mes de desembre hi haurà la representació de tres espectacles a l’Espai Maragall els diumenges a partir de les 12 hores. El primer d’ells serà “L’aventura d’avorrir-se” de l’Estaquirot teatre, el 16 d’octubre, un espectacle de 50minuts de durada que pretén motivar la creativitat dels nens i les nenes així com reflexionar sobre la gestió del temps i la quantitat de joguines i regals que tenen a casa. El 13 de novembre serà el torn de “Una dent sota el coixí” a càrrec de la companyia PocaCosa Teatre i l’11 de desembre Festuc Teatre representarà a l’escenari del Maragall “La llàntia meravellosa.

Entrades

Una vegada acabada la limitació d’aforament per Covid, la Xarxa retorna al sistema habitual d’entrades no numerades.L’abonament de la temporada de tardor ofereix la possibilitat de comprar tres entrades al preu d’una (els tres espectacles per 8 euros). La venda es pot fer online:xarxagava.cat, a l’Espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del teatre. La venda d’abonaments es també a través de xarxagava.cat.