Aquest diumenge, 16 de gener, infants i famílies podran gaudir amb l'espectacle
Aquest diumenge, 16 de gener, infants i famílies podran gaudir amb l'espectacle "Remember Show"

La temporada d’hivern de teatre familiar que proposa la Xarxa Gavà arrenca aquest diumenge, 16 de gener a partir de les 12 hores, a l’Espai Maragall amb l’espectacle “Remember Show”. La programació, que inclou sis espectacles des de gener fins a finals de març, està pensada “per obrir de bat a bat les portes i gaudir plenament, a l’Espai Maragall, de la millor cultura al costat de casa i amb tota seguretat. Oferint propostes de teatre, música, dansa, pallassos…, adreçades especialment a infants i famílies”, expliquen des de la Xarxa Gavà.

A continuació la sinopsis dels sis espectacles que es podran veure a l’Espai Maragall:

Diumenge 16 de gener a les 12 representació de “Remember Show” que té una duració de 60 minuts. Teatre Mòbil i Marcel Gros a Remember Show es retroben després de 30 anys de no actuar junts a l’escenari i ho fan amb un espectacle ple de música, màgia, malabars i molta, molta ironia i sensibilitat. Amb l’ajuda del públic convertiran el món de l’espectacle en una paròdia ben dirigida per pallassos com els de sempre.

Diumenge 30 de gener a les 12 h representació d’El Conillet Blanc que té una durada de 60 minuts. El Conillet Blanc és un espectacle musical familiar, tendre i divertit, de la companyia Espiral Màgica, on els nens i pares participaran des del primer moment d’aquesta història, a través de la música en directe, titelles i tres actors. Un bou, un gos, un gall i una petita formiga, ens demostraran, a través de la música, la tendresa i la diversió, que no podem refiar-nos de les aparences i que hem de lluitar sempre pel que volem.
Els infants s’endinsaran a les aventures d’un conill confiat i alegre, a qui li han pres casa seva i buscarà la manera de recuperar-la.

Diumenge 6 de febrer a les 12 representació de BLOWING amb una durada de 50 minuts. Blowing és la nova producció de la companyia Múcab Dans, dirigida per Toni Mira.
Un espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia Interactiva, en temps real, ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd. A Blowing viurem el viatge d’una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri. Un viatge meravellós a través del vent i el món dels desitjos.

Diumenge 20 de febrer a les 12 serà el torn de La Faula de l’esquirol una obra de 50 minuts de durada. Amb aquest espectacle, la companyia La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. El gran eriçó viu plàcidament, a l’ombra d’un gran roure, i cuida dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada, per l’arribada d’un esquirol amable, trapella i juganer. La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber. L’eriçó i l’esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

Diumenge 6 de març a les 12 es representarà La Motxilla de l’Ada que té una durada de 70 minuts. Últim espectacle de la trilogia que la Companyia Teatre al Detall dedica a les nenes valentes. L’Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic… i juguen.Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament. Aquest espectacle és amb la música en directe de LA TRESCA I LA VERDESCA.

Finalment diumenge 27 de març a les 12 serà el torn d’Imma i Gina, un musical amb missatge de 60 minuts de durada. Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui truca sempre per jugar.Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal. Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament. Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

Petits i grans, esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, segur que us sentireu identificats!

Els preus i adquisició d’entrades per als especatcles
Socis Xarxa (de 4 a 12 anys): 8 € · No socis Xarxa i adults: 10 €. Infantil (de 0 a 3 anys): 0€. Abonament infantil (de 4 a 12 anys): 12€ per 6 espectacles. Temporada: 2 € per espectacle.
Venda online d’entrades i abonaments: xarxagava.cat i a l’espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del Teatre.