consulta ciutadana sobre ordenances de circulació i de residus
Ajuntament de Gavà

L’Ajuntament de Gavà, mitjançant l’espai ‘Gavà Participa‘ impulsat al 2016, ha habilitat un nou procés de consulta ciutadana sobre la modificació de l’ordenança municipal de circulació de vianants i vehicles, i sobre la nova ordenança de residus urbans.

Amb aquest espai, el consistori habilita un punt d’accés als tràmits de consulta prèvia i obre un procés participatiu amb l’objectiu de “definir i prendre una decisió sobre un tema en qüestió”.

El procés consta de dues fases, la primera és d’informació i participació i la segona d’avaluació i retorn.

En el cas de la primera fase de la modificació de l’ordenança municipal de circulació de vianants i vehicles, s’ha obert el 10 de novembre i la participació sobre la nova ordenança de residus urbans el dia 9 de novembre.

Totes dues fases de participació duren un mes i durant aquest període la ciutadania i les entitats i/o col·lectius poden fer les seves aportacions en relació amb els objectius de la norma i els problemes que pretén solucionar i les possibles solucions alternatives a l’elaboració de la norma.

Posteriorment, en la segona fase d’avaluació i retorn l’Ajuntament farà amb les propostes un informe exposant els suggeriments rebuts i justificant tècnicament aquelles que es tindran en consideració.