Arrenquen les promocions de Nadal al comerç local
Arrenquen les promocions de Nadal al comerç local

Un Nadal més, el comerç local guarneix els aparadors i posa en marxa diferents campanyes de promoció per dinamitzar les vendes. Les botigues de la ciutat, agrupades sota Wow Gavà com a entitat única, posen en marxa l’acció “a 1000xhora”, on des del 3 desembre al 5 de gener les persones que comprin en qualsevol dels establiments associats obtindran una butlleta que hauran d’omplir i dipositar a l’urna habilitada. L’11 de gener es farà el sorteig de 3 premis de 1000 euros i, el dia 15 de gener, les persones guanyadores hauran de gastar-los fent les compres en només 1 hora.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha volgut mostrar “el suport al comerç, un sector clau per a la ciutat que volem que sigui protagonista durant aquestes dates i es reactivi. És per això, que s’ha treballat, entre d’altres coses, perquè siguin part destacada dels motius lluminosos que guarneixen els carrers i places”. 

Photocall Wow Gavà Xmas

Una altra de les promocions, que ja està en marxa i s’allargarà fins el 5 de gener, són 2 premis de 100 € en xecs regal per utilitzar a les botigues associades a Wow Gavà. La rifa es farà entre les persones que facin compra en alguna de les botigues, es facin una foto on es vegi el producte comprat o la bossa de l’establiment i la comparteixin en les stories d’Instagram seguint les següents instruccions:

  • Seguir a @wow_gava
  • Etiquetar a @wow_gava i a tres amics/amigues

Podeu consultar les botigues associades de Wow Gavà aquí