Arriba el Sakura Fest 2024
Arriba el Sakura Fest 2024

Gavà ja ho té tot a punt per viure una nova edició del Sakura Fest. El festival, que està dedicat a la cultura japonesa, tindrà lloc aquest diumenge, 21 d’abril, de 10 a 20 hores al centre, a la zona compresa entre el Carrer Sant Pere, la Plaça Major, el carrer de Salvador Lluch i el Parc de la Torre Lluc, així com a l’Espai Jove La Casa Gran. Tot i això, algunes de les activitats ja s’estan duent a terme aquests dies en forma de tallers, xerrades i tornejos.

Amb la pretensió d’aglutinar els diferents elements del manga, l’anime, la cultura japonesa, omplim els carrers d’artistes, de música, sabors, colors i d’alegria. Un esdeveniment familiar i únic on l’escènica de la primavera es viu per tots els cantons, d’accés lliure i entrada gratuïta, els més coneixedors i els iniciats a la cultura japonesa gaudireu de tots els serveis i de la programació preparada amb molta estima.

Comptarem amb una programació gratuïta amb més de 50 activitats, més de 60 estands d’artistes, comerços i restauradors, també de concerts, exhibicions i concursos d’Idol, cosplay, xerrades, exposicions i molt més que no us podeu perdre.

Organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gavà, amb la participació de la nova comissió del Sakura Fest de l’Espai Jove La Casa Gran, el festival va néixer al 2022 i des d’aleshores ençà, i donada la bona acollida, s’ha anat fent gran edició rere edició. Des de la comissió asseguren que “el Sakura Fest vol apropar-nos més a la cultura japonesa i també entre nosaltres, els fanàtics, els artistes i els comerços locals, els joves i els adults”.

La mascota del Sakura Fest 2024 es diu Sachi i és un gos shiba inu, típic del Japó.

La mascota del Sakura Fest 2024 es diu Sachi i és un gos shiba inu, típic del Japó.

Consulteu aquí la programació del Sakura Fest