Els Pastorets Dansen 2019

L’Esbart Brugués posa en escena aquest diumenge, a partir de les 18 hores, a l’Espai Maragall amb un munt de novetats la versió d’Els pastorets de Josep Maria Folch i Torres, en versió teatralitzada i amb la dansa com a gran protagonista.

Fa 10 anys que l’Esbart Bruguers va crear Els pastorets dansen, un espectacle únic en tot el país. Durant 9 anys per l’escenari de l’Espai Maragall van desfilar membres de l’Esbart de totes les edats recreant tots i cadascun dels episodis de l’arribada del Nen Jesús, amb els pastors Lluquet i Rovelló i totes les batalles entre el bé i el mal amb àngels i dimonis, amb el sempre impactant Satanàs vingut directament de l’infern.

Però enguany com van anunciar l’entitat fa mesos s’estrenarà l’espectacle un projecte totalment renovat en guió, vestuari, els decorats i les projeccions i amb música en directe tal com explica el director de l’entitat Joan Martí. “El guió és completament nou, fet per mi i adaptat al segle XXI. Els personatges dels pastors el Lluquet i el Rovelló ja no hi son i ara tenim al Pau i el Pol. Satanàs i Llucifer els mantenim però amb un caire molt més fresc i divertit”.

Les músiques també son noves avança Martí “els dimonis ballen a ritme de Rock and Roll anglès amb cançons de AC/DC, Europe o Deff Leppard. Els pastors a ritme de músiques catalanes de grups com Jordi Ninus, Roba Estesa o Buhos. La música serà en directe amb l’Aula de Música Soler de Gavà”.

Tots els integrants estan molt il·lusionats ”hi ha els lògics nervis perquè és un espectacle totalment nou, volem que tot surti molt bé i que agradi a tothom”.

El preu de la funció costarà de 6€ però 1€ de cada entrada va destinat a la Marató de TV3.