presentacio-mitja-marato-220217

Aquest diumenge es disputarà la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, una prova esportiva plenament consolidada en el calendari d’atletisme que, aquest 2017, suma ja la seva edició numero 22 i on es preveu la participació de més de 2000 atletes. La cursa està organitzada pels ajuntaments de Gavà i Castelldefels i Zona VIP Events amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà i la Federació Catalana d’Atletisme. L’esdeveniment compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. La Mitja tindrà la sortida a l’avinguda de Joan Carles I i l’arribada a l’Estadi Municipal la Bòbila sota les distàncies de mitja marató, 10 km i la cursa de dones sota un recorregut de 5 quilòmetres.

El tinent d’alcalde de l’àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Àngel Diaz assegura que “es tracta d’una cursa referent, i una clara mostra de l’aposta que el municipi fa per l’esport, no només a nivell de competició sinó en favor de la formació, el foment de la salut i els valors com la superació”. Díaz també ha destacat que el seu èxit respon “al treball en xarxa, un objectiu sobre el qual cal seguir apostant en aquest. i en altres projectes de futur”. Finalment, s’ha referita la seva vessant d’arrelament en el territori, assegurant que “es tracta d’una activitat que permet gaudir de l’entorn natural i que fa ciutat perquè tots els veïns i veïnes la viuen com una festa”.

De la seva banda, el gerent de Zona Vip Events Jaime Grau, ha destacat “l’esforç organitzatiu de la prova”, amb més de 200 persones implicades.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà destaca també per la seva vessant solidària. En aquest sentit, col·labora amb la Plataforma Gavà Solidària i amb el suport a les malalties minoritàries.

La cursa discorre per nucli urbà de Gavà i els passeigs marítims de Gavà i Castelldefels. La prova combina tres distàncies: 5 quilòmetres per a dones amb sortida a les 8.45, 10 quilòmetres que començarà a les 9.00 i la mitja marató amb sortida a les 9.45 hores.