Arriba la segona edició del Gavà Hall of Fame
Arriba la segona edició del Gavà Hall of Fame

La ciutat acull, del 8 al 10 d’octubre, la segona edició del Gavà Hall of Fame, amb tres concerts de bandes tribut que tindran lloc a l’Espai Maragall.

Programació

Divendres, 8 d’octubre

A les 21 hores Shuarma canta a Bowie (Tribut a David Bowie)

Shuarma, el líder de la coneguda banda Elefantes, fa la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya, amb el seu homenatge íntim i acústic a la figura del gran David Bowie. Una ocasió única d’escoltar a la província de Barcelona els grans èxits del Duque Blanco a l’excepcional veu d’un dels millors artistes que ha donat el rock nacional aquest mil·lenni

Preu de l’entrada: 15 € anticipada / 18 € mateix dia

Més informació i venda d’entrades a www.espaimaragall.cat

Dissabte, 9 d’octubre

A les 21 hores Obscure somia The Cure (Tribut a The Cure)

Obscure fan la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya, amb el seu oníric homenatge a la banda de Robert Smith els The Cure. Considerats el millor tribut a Europa pugen a l’escenari de l’Espai Maragall després del seu triomf al Coliseum de Barcelona fa pocs mesos. Una ocasió única de viatjar al costat més fosc dels 80 i 90 amb aquest tribut de auténtic luxe.

Preu de l’entrada: 15 € anticipada / 18 € mateix dia

Més informació i venda d’entrades a www.espaimaragall.cat

Diumenge, 10 d’octubre

A les 19 hores Quim Zango toma Jarabe de Palo (Tribut a pau Donés)

Quim Zango, acompanyat d’una selecció de músics de Gavà, fa la seva entrada al Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya amb el millor i més sentit homenatge que la ciutat i el músics de Gavà poden retre a Pau Donés i el seu Jarabe de Palo. Ningú millor que Zango per posar-se en la pell d’un dels millors artistes que ha donat el nostre país, amb un repertori d’èxits bandera de moltes generacions

Preu: 15 € anticipada / 18 € mateix dia

El Gavà Hall of Fame està organitzat per Beba33-Hope Music, el Cafè Teatre de Gavà, i l’Ajuntament de Gavà. Aquesta segona edició, a més, compta per primera vegada amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les entrades pels concerts de Shuarma, Obscure i Quim Zango ja es poden adquirir anticipadament a entrapolis.com al preu de 15 €. Els dies dels concerts, des d’una hora abans de l’inici, també es poden comprar a la mateixa taquilla de l’Espai Maragall però a 18 €.

Fargas s’ha mostrat molt content de poder celebrar aquesta segona edició de l’esdeveniment: “Tenint en compte l’actual situació del sector de la música en directe, és gairebé un miracle poder fer això, i estem molt satisfets d’haver-ho pogut tirar endavant”. Segons ens ha assegurat, aquesta segona edició “clarament consolida el Gavà Hall of Fame en el seu objectiu de promoure la música de les bandes tributs i de versions, que s’han convertit en veritables agents culturals que preserven la música d’altres temps”.