Arriben les bústies màgiques per enviar la carta als Reis

Des d’aquest dimarts, els nens i nenes de Gavà ja poden enviar a seva carta als Reis de l’Orient. Enguany, i degut a la pandèmia, ha calgut adequar les activitats i per tant no hi haurà ni Campament Reial, ni patges. Els petits però, podran fer arribar els seus desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar a través de tres bústies màgiques que ja s’han instal·lat al parc de la Torre Lluc. En aquest indret també hi ha el Mussolet de la Companyia General del Foc, que recollirà els xumets dels més petits.

El Mussolet recollirà els xumets dels més petits.

Del dia 2 al 4 de gener els Carters Reials faran arribar les bústies especials als barris de la ciutat, i aquestes funcionaran de 16.30 a 19.30 hores en els següents punts:

2 de gener del 2021

  • Plaça de Jaume Balmes.
  • Parc infantil de la Flama (av. de Joan Carles I, cantonada c. de Santa Teresa).
  • Passeig de Joan Maragall.

3 de gener del 2021

  • Plaça de Catalunya
  • Can Tries (plaça de Can Tries)
  • Les Ferreres (avinguda de l’Eramprunyà, al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra)

4 de gener del 2021

  • Gavà Mar (passeig de la Vela)
  • Masia Espinós (c. del Pou)
L’Alcaldessa també ha enviat la seva carta.

La presència de Les seves Majestats els Reis d’Orient està garantida. La situació sanitària impedeix la celebració de la Cavalcada, però tothom podrà veure pel canal YouTube de l’Ajuntament com els Reis arriben a Gavà el 5 de gener a les 17 hores i l’Alcaldessa els lliura la Clau de la Ciutat. A continuació, els Reis Mags passejaran amb cotxe per diferents barris i carrers de Gavà perquè tots els nens i nenes de Gavà puguin saludar i donar-los la benvinguda des de casa.

La clau de la ciutat amb la qual Les seves Majestats accediran a totes les llars de la ciutat s’instal·larà en el Museu de Gavà. Serà del 2 al 5 de gener i en la seva visita els nens podran recollir la vareta de llum que il·luminarà el camí dels Reis d’Orient fins a la ciutat.