Mónica Parés, portaveu del PP

Iniciem el Curs Polític després d’un any marcat per les les diverses eleccions celebrades i també amb la incertesa del que pot passar al país als propers mesos.

Aquesta inestabilitat política no hauria d’afectar al dia a dia dels veïns i veïnes de la ciutat però malauradament totes les decisions acaben afectant a tots.

Per això és més important que mai centrar-se en les polítiques locals, en el que fem i reclamem per fer una ciutat millor i de ciutadans amb millor qualitat de vida.

Des del Partit Popular també diem un no rotund a actituds com la del Sr. Rubiales a la final del Mundial de Futbol Femení.

I també diem un no rotund a emprar notícies com aquesta per desviar l’atenció i que mentrestant el Govern d’Espanya plantegi la amnistia per tots els responsables polítics de l’1 d’octubre.

Però això no pot fer des de la política municipal i des de el lideratge de l’oposició no parlem del que realment cal per a la ciutat.

Per tant, des del Partit Popular seguirem aquest curs amb les mateixes reclamacions de sempre com ja hem fet en el primer Ple del curs: millor mobilitat, millors serveis, compliment de la normativa, sancions als que la vulneren i amb un missatge clar al Govern Municipal del PSC i Junts per Gavà: les famílies de Gavà no estan per que els pugin els impostos i si aquesta és la seva intenció, es trobaran amb la nostra contundent oposició… per això, aclareixin ja les incògnites.

Els hi dèiem, iniciem Curs Polític massa inestable en altres àmbits com per complicar més la vida als veïns i veïnes que ens trobem cada dia al carrer.

Apostem per un municipalisme amb majúscules que ajudi a la ciutadania des de la seva igualtat i llibertat.