Artistes joves es presenten a la Casa Gran
Creació d’un nou col·lectiu d’artistes joves i el Mercat d’Art Jove Sant Nicasi

A l’Espai Jove La Casa Gran s’ha format un nou col·lectiu de joves artistes gavanencs amb ganes de promoure la cultura i la creació. Té l’objectiu de posar en contacte joves amb projectes creatius, crear espais de promoció individual i grupal i enfortir el vincle entre l’ajuntament i les creadores. Així mateix, l’Espai Jove La Casa Gran posa a la seva disposició una sala dedicada al suport a la creació, amb espais de treball, reunió i recursos.

El col·lectiu es presentarà el 12 de novembre, a la tarda, amb una exhibició col·lectiva a La Casa Gran: concerts, exposicions, mostres d’art en viu, etc. Una tarda dedicada als joves creadors i creadores de Gavà. Un espai per conèixer altres artistes i apreciar el talent local. Tots els joves creadors i les joves creadores de la ciutat esteu convidats a participar-hi!

D’altra banda, per Sant Nicasi, es farà una nova edició del Mercat d’Art Jove, una mostra del talent dels i les artistes joves de la ciutat. Tothom que vulgueu tenir un espai expositiu al mercat, podeu tenir la informació a www.gavajove.cat, a l’equipament juvenil La Casa Gran, o a l’instagram @gavajove.