Ascens de l’Sporting Gavà a Segona Catalana
Ascens de l’Sporting Gavà a Segona Catalana

L’Sporting Gavà jugarà aquesta temporada a Segona Catalana. Aquest ascens de categoria, un tant inesperat, ha estat causat per larenúncia del Sant Joan Despí que al·ludeix problemes econòmics.

Recordem que l’Sporting era segon del seu grup de Tercera quan es van anul·lar les competicions i, per un punt, va quedar fora dels ascensos. A més, havia vist com el Pubilla Casas pujava amb els mateixos punts però més bon goal average.

El codirector FC Sporting Gavà, Alfred Zardoya, precisa que estan “molt contents” i tot la sorpresa inicial destaca que “també és fruit del nostre mèrit esportiu, ja que ens vam mantenir segons i per culpa de la pandèmia no vam poder disputar els play off”.

Pujant a Segona, els blanquivermells sumen dues temporades consecutives ascendint, des de Quarta Catalana. Una ratxa que consideren quasi “irrepetible” i que ha estat fruit de “l’entusiasme”, ja que, segons Zardoya, “hi ha molts pocs clubs que puguin assolir aquests objectius sense inversió, com és el nostre cas. Ara ho volem gaudir amb il·lusió i sense pressió”

El primer equip de l’Sporting Gavà començarà la lliga el proper dia 4 d’octubre a Can Tintorer rebent el Molins de Rei. Es jugarà amb un sistema de dos subgrups d’11 integrants que, més endavant, jugaran entre ells per pujar o baixar.

I més enllà del primer equip, l’Sporting segueix centrant els esforços a la pedrera que és la seva escola. Amb les normes imposades per la pandèmia està sent una tornada a la feina una mica diferent. Tot i la situació epidemiològica, el club ha pogut mantenir el nombre de nens i nenes que juguen als equips de l’escola.

PUBLICITAT